vineri, 27 decembrie 2013

Sizzling Hott

Sizzling hott online
Sizzling Hott  - cel mai apreciat joc ca la aparate de tip pacanele. Jocul este foarte interesant in 5 lini si 5 coloane.
Sizzling Hott este un joc foarte popular din seria Novoline. Jocul ca la aparate Sizzling Hott este un joc care se joacă pe un total de 5 role. Aveți aici oportunitatea de a juca pe 5 role. Jocul ca la aparate are o grafică excepțională și simboluri cu fructe foarte atractive. Sizzling Hott vine de asemenea și cu posibilitatea obținerii unor bonusuri suplimentare. Aveti posibilitatea de a va dubla sumele obținute prin jucarea unor combinati de carti.
După câștigarea unei runde, vi se cere să selectați culoarea corectă (roșu sau negru) – la fel ca atunci când jucați la ruletă.
Dacă alegeți culoarea potrivită, suma dumneavostră se va dubla. Dacă alegeți culoarea greșită, pierdeți suma abia câștigată la rotație. Puteți păstra această posibilitate atât cât doriți – cel puțin atâta timp cât alegeți culoarea corectă.
Așadar, dacă doriți un joc care combină atât elementele clasice, cât și cele moderne, cu siguranță trebuie să alegeți Sizzling Hott online!
Va recomandam si Sizzling Hott 2 versiunea noua a jocului.
Jucati online cu bani virtuali cele mai frumoase jocuri ca la aparate. In curand va propunem un alt joc de pacanele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.