marți, 4 noiembrie 2014

Pacanele Online

Lumea virtuala a calculatoarelor a adus posibilitatea ca psionati de jocuri ca la aparate de tip pacanele sa isi incerce norocul direct de pe calculator fara dowload sau alte chestii complicate. Pe internet sunt o gramada de casinouri online in care se poate juca cu mize reale in bani dar nu aceste este scopul acetui articole.

Vreau insa sa va prezint o metoda de a va distra de acasa fara sa pierdeti bani, jucand jocuri virtuale flash, jocuri cu pacanele fara mize reale si care sunt identice cu jocurile ca la aparate.

De ce online? Este o intrebare cu un rapsuns destul de usor -  pentru ca este comod, nu pierdeti timp cu deplasarea si ceea ce este cel mai important sunt GRATUITE si o buna sansa de antrenament si distractie.

Jocurile cu pacanele online denumite si Slot Machine sunt foarte populare si la noi in tara si sunt jucate de tot mai multa lume. Celebre sunt jocurile Book of raSizzling hot, Fruct Cocketils, Xtra Hot sau pacanele 77777 si cu fructe.

Sizzling hott
Sizzling hott extrem
Book of RA
Sa vb putin si despre jocul de pacanele pentru cei care nu il cunosc (mai sus aveti cateva poze demonstrative).
  1. jocurile pacanele sunt in 3 sau 5 coloane si de regula i 3 lini
  2. stabiliti o miza pentru fiecare tragere - apoi SPIN
  3. daca prindeti o combinatie castigatore (linie , coloane verticale) aveti optiune la numite jocuri sa pariati castigul ghicind o succesiune de carti denumite rosu si negru. Daca ghiciti culuare suma se dubleaza daca nu pierdeti tot.
  4. Modificati miza in functie de NOROC si cum simtiti ca aparatul va da sau nu combinatia asteptata.
Asadar daca sunteti pasionat de jocuri ca la aparate si mai ales de jocuric jocuri pacanele distrativa gratuit din fata calculatorului fara sa riscati sa pierdeti bani. 

Spor la joc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.